Mit fristed

Mit fristed

Velkommen til min blog, mit fristed

Dette er stedet, hvor jeg kan lufte mine tanker om alt mellem himmel og jord. Mine største interesser er dyr, især hunde, og dyrevelfærd. Derudover interesserer jeg mig meget for sundhed og velvære, naturen og rejser, god mad og søde sager, økologi og miljøet, eventyrbøger, musik, britisk historie, britisk stand-up, engelske tv-krimier og komedier.

Del Boy

Glæde og sjovOprettet af Kimm Howe 26 jul, 2012 10:13:27

Man skal måske være brite for at kende til Del Boy fra Only Fools and Horses, men jeg håber dette klip kan bringe et grin frem hos andre også.

  • Kommentarer(0)//blog.hundekommunikation.dk/#post48

Bruce Almighty - Evan Baxter News Report

Glæde og sjovOprettet af Kimm Howe 03 dec, 2011 11:50:12

Dette filmklip fra Bruce Almighty med Steve Carell får mig til at grine hver gang, jeg ser det. Se det, hvis du har brug for at komme i bedre humør eller bare har lyst til at grine.

  • Kommentarer(0)//blog.hundekommunikation.dk/#post40

Vores smukke planet

Glæde og sjovOprettet af Kimm Howe 01 nov, 2011 22:20:27

Jeg er ofte trist over, hvor meget vi mennesker skader denne jord og dyrene, der bor her. Det kan være svært at forestille sig, at der stadig er steder på jorden, der ikke er forurenede, og hvor dyrene kan leve et liv uden menneskers indblanding. Men de findes og heldigvis for det.

På denne facebook side, Our Beautiful World & Universe, kan du se de mest fantastiske billeder fra vores planet. Jeg havde meget svært ved at vælge nogle foto ud, som jeg gerne ville dele her på min blog, men du kan se dem alle sammen på siden selv. Du kan kun blive i godt humør efter et kig på den side.

Klik på billederne for at se dem i en lidt større udgave.

  • Kommentarer(0)//blog.hundekommunikation.dk/#post28

Billy Connolly

Glæde og sjovOprettet af Kimm Howe 31 aug, 2011 17:53:21

Denne sketch er en af de sjoveste, jeg har hørt længe. smiley

Resten af showet kan varmt anbefales, og kan ses på dvd'en 'Was it somthing I said?'

  • Kommentarer(0)//blog.hundekommunikation.dk/#post22