Mit fristed

Mit fristed

Velkommen til min blog, mit fristed

Dette er stedet, hvor jeg kan lufte mine tanker om alt mellem himmel og jord. Mine største interesser er dyr, især hunde, og dyrevelfærd. Derudover interesserer jeg mig meget for sundhed og velvære, naturen og rejser, god mad og søde sager, økologi og miljøet, eventyrbøger, musik, britisk historie, britisk stand-up, engelske tv-krimier og komedier.

Mit hjerte vokser

Mine hundeOprettet af Kimm Howe 31 dec, 2012 12:07:09

Livet efter Oscar og Sammie er ekstremt hårdt. De to elskede hunde fyldte meget i vores liv, og det var meget uvirkeligt at miste dem så pludseligt og så hurtigt efter hinanden. Den ene dag er alt godt, og mindre end 2 måneder senere er de begge væk.

Selvom det nu er 2½ måned siden, vi sagde farvel til Oscar, har jeg ikke endnu haft en dag uden tårer. Jeg savner ham stadig frygteligt og har meget svært ved at komme videre. Sammie er selvfølgelig også savnet, men Oscar var min helt særlige hund, mit et og alt. Det at jeg fik ham aflivet giver mig følelsen af, at jeg har slået ham ihjel, og det har jeg meget svært ved at komme over, også selvom det havde været mishandling at lade ham leve.

Selvom mit savn er stort kunne jeg jo ikke leve uden hund, det var for underligt og trist. Det var jo en del af min identitet at have hund. Alle spurgte altid til hundene, så der måtte en ny til og vi har været så heldige, at Luie kom til os. Det var helt klart meningen, for han er så sød og nem. Så i denne svære tid skal vi ikke arbejde med problemer, men bare nyde livet med en hund, der også nyder livet.

Vi får gået en masse lange ture i den skønne natur, hvilket er godt for både krop og sjæl. Det er dejligt igen at kunne gå lange ture med en hund, der ikke har problemer med benene pga. hofte dysplasi. Luie og naturen hjælper mig meget.

En stor tak må gå til Luies tidligere ejer, der har været med til at gøre Luie til den dejlige hund han er ;o)

Jeg håber på, at 2013 bliver et bedre år uden sorg og smerte.

Godt nytår til alle og husk; giv din hund den bedst mulige nytårsaften. Vi skal være hjemme sammen med Luie den første nytårsaften vi er sammen, så kan jeg se, hvordan han tager det i trygge omgivelser. Luies tidligere ejer har sagt, at han aldrig har haft problemer med fyrværkeri, men han kan jo reagere helt anderledes, nu hvor han er et nyt sted. Men jeg håber da på, at jeg har vist ham, at han kan være tryg hos mig.

  • Kommentarer(0)//blog.hundekommunikation.dk/#post61