Mit fristed

Mit fristed

Velkommen til min blog, mit fristed

Dette er stedet, hvor jeg kan lufte mine tanker om alt mellem himmel og jord. Mine største interesser er dyr, især hunde, og dyrevelfærd. Derudover interesserer jeg mig meget for sundhed og velvære, naturen og rejser, god mad og søde sager, økologi og miljøet, eventyrbøger, musik, britisk historie, britisk stand-up, engelske tv-krimier og komedier.

Thors helt

HundeOprettet af Kimm Howe 01 feb, 2013 11:17:46

Politikerne laver loven. Politiet vil opretholde loven. Politikerne vil ikke blande sig i politisager. Hvem, hvis ikke Lars Bo Lomholt, skulle så redde Thor? Lars Bo er en ægte superhelt.

Jeg syntes, at det er så vildt, at dette er sket i lille bitte Danmark. Endelig en mand, der kunne se, at der var noget helt galt i denne aflivning. En mand, der ikke bare ville nøjes med ord, men som tog sagen i egen hånd, da det var den sidste og eneste løsning. Folket gjorde jo oprør, men intet skete der. Politikerne eller politiet ville ikke stoppe denne handling. De skubber hele tiden ansvaret over på hinanden, men ingen gør noget. Men det gjorde Lars Bo så. Lars Bo kan nemlig tænke selv, og han ved, hvad der er rigtigt, lov eller ej.

Tænk at en vaskeægte politimand vil risikere sit job og fremtidige karrieremuligheder, for en hund han slet ikke kender, fordi han ved, at det er en helt urimelig dom. Det er fuldstændig fantastisk. Han burde få en medalje ;o)

Politikerne vil ikke ændre loven pga. en enkeltsag eller tage hensyn til folkestemningen. Vågn nu op derinde på borgen. Dette er ikke en enkeltsag. Mange uskyldige hunde aflives, da loven er helt forkert. Og hvis ikke I skal lytte til folket, som har stemt jer ind, hvem skal I så lytte til? Er det demokrati?

Vi hylder folk i andre lande, der gør oprør mod styret. Endelig er der en, der har haft modet til, at gøre det her i landet.

Jeg har læst, at politidirektør Finn Borch Andersen stadig vil have Thor aflivet. Kan han da ikke vågne op? Alle gør oprør. Thor skal ikke dø. Der går ikke noget af politiet, hvis de siger, at de tager sagen op igen og får nogle fagfolk ind over og ændrer dommen. Det vil da kun være det eneste rigtige at gøre. Det vil klæde politiet meget, at gøre det rigtige i denne situation. Sikke en opbakning de vil få fra folket. VÅGN NU OP!

Jeg håber inderligt, at politiet tænker sig om en ekstra gang, så Thor får lov til at leve og komme hjem til sin ejer Jette.

Ellers ønsker jeg Thor og hans nye ejer alt det bedste. Jeg er sikker på, at Thor skal blive glad, der hvor han er nu. Så en stor tak, skal også gå til dem, samt dyrlægen, der har tilset Thor.

Støt Thor på facebook Lad hunden Thor leve og med din underskrift Stop aflivningen af hunden Thor..

Hvad der kommer til at ske med Lars Bo Lomholt ved ingen, men han skal nok få al den støtte og hjælp han får brug for af folket.

Tak Lars Bo Lomholt.

  • Kommentarer(0)//blog.hundekommunikation.dk/#post64