Mit fristed

Mit fristed

Velkommen til min blog, mit fristed

Dette er stedet, hvor jeg kan lufte mine tanker om alt mellem himmel og jord. Mine største interesser er dyr, især hunde, og dyrevelfærd. Derudover interesserer jeg mig meget for sundhed og velvære, naturen og rejser, god mad og søde sager, økologi og miljøet, eventyrbøger, musik, britisk historie, britisk stand-up, engelske tv-krimier og komedier.

Må den hund godt være herinde?

HundeOprettet af Kimm Howe 10 okt, 2014 10:22:33

Jeg blev nødt til at tage på apoteket i går. Jeg tænkte, at jeg ville tage min hund med og få en gåtur ud af det. Vores apotek er lille, så jeg ville bare have bedt min hund sidde lige udenfor, hvor vi kunne se hinanden, mens jeg lige hentede medicin.

Jeg vil ellers aldrig sætte min hund foran en butik og forsvinde ind i den. Hunde kan stresse over at være bundet og ikke kunne komme væk i en faresituation. Derudover kan de blive stjålet. Men her ville min hund ikke være ude af syne.

Da jeg kom frem til apoteket, så jeg intet skilt udenfor døren, om at hunde ikke måtte komme ind, så jeg tog ham bare med ind.

Her var der en lille kø, men Luie lagde sig bare ned og ventede stille og roligt. Køen blev længere. Vi ventede og ventede. Pludselig sagde en dame bag mig: ”Må den hund være herinde?”. Jeg vendte mig om og svarede, at jeg ikke vidste det, men der var ikke noget skilt udenfor. En mand hjalp mig og sagde, at han altid havde sin hund med ind. Damen svarede bare lidt småsurt igen, at det var godt, at vi ikke havde allergi, for hendes datter kunne ikke komme på apoteket, når der var en hund. Apotekeren reagerede ikke, så jeg vendte mig om igen og lod som ingenting. Jeg havde andre ting i hovedet end sådan en smålig dame, der nok i flere minutter havde overvejet, hvad hun skulle sige.

Alligevel irriterer det mig nu, og for at få det ud af mit system, har jeg valgt, at skrive dette indlæg. Måske irriterer det mig på grund af måden det blev sagt på. Jeg gjorde jo ikke noget forkert, og der var ingen, der havde allergi. Hvis datteren var der, kunne de jo vente, til jeg var gået, eller bedt mig pænt om at tage min hund ud. Værre var det vel ikke?

Hvad med alle andre allergier? Skal vi i det offentlige rum forbyde ALT, hvad folk kan være allergiske overfor? Det er jo en umulighed. Hvad med dem, der har pollen allergi? Skal vi forbyde naturen? Jeg har selv allergi mod katte. Det forhindrer mig nu ikke i, at kæle med dem, der gerne vil hilse på mig, men jeg tager mine forholdsregler. Piller mig ikke i øjnene, og sørger for at få vasket hænder så hurtigt som muligt. Jeg ved, at der er folk, der er meget mere allergiske end mig, men vi kan ikke forhindre 100%, at de ikke kommer i nærheden af det, de ikke kan tåle.

Kan ikke lade være med at tilføje dette foto af min yndlings komiker Ricky Gervais smiley


  • Kommentarer(0)//blog.hundekommunikation.dk/#post79